1/8

Portland Rise

 

Client: Private

Location: Hackney, N4

Local Authority: Hackney Council

Project Completion: 2015

The development of this ground floor flat was completed to enable our client to create a large lounge and entertainment space, connected directly to the garden. Our brief also included the full redesign and conversion of an existing outbuilding, to a habitable environment, which we were granted planning permission for by the local authority. This is a great example of how existing rooms can be improved and garden structures can be utilised to increase the functionality of properties. 

  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon

© Design Squared Ltd 2019. Registered in England: 7343612 | 02077397287

International House, 6 Canterbury Crescent, London SW9 7QE | info@design-2.co.uk