1/9

The client's brief for this project focused on transforming the existing property into a contemporary, light and airy environment. The existing footprint was retained and redesigned to achieve this. The house was fully refurbished and the existing basement area reconfigured to accommodate a large open-plan kitchen. The existing rear facade and roof were opened up to allow the internal and external spaces to connect and daylight to infiltrate.

Heathcote Road

 

Client: Private

Location: Twickenham, TW1

Local Authority: Richmond Council

Project Completion: 2014

 

< Back

  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon

© Design Squared Ltd 2019. Registered in England: 7343612 | 02077397287

International House, 6 Canterbury Crescent, London SW9 7QE | info@design-2.co.uk