1/5

Fairlie Gardens

 

Client: Private

Location: Lewisham

Local Authority: Lewisham Council

Project Completion: 2016

This rear extension has allowed for a spacious kitchen, dining, entertaining space for the whole family to enjoy. Through incorporating a large rooflight and aluminium doors, this allows for natural light to flood into the space, leaving it feeling bright and airy. Through combining different textures and colours throughout the kitchen, this compliments the external surroundings and helps to create a feeling of being attached to the external environment and nature.

  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon

© Design Squared Ltd 2019. Registered in England: 7343612 | 02077397287

International House, 6 Canterbury Crescent, London SW9 7QE | info@design-2.co.uk